NoMoreC promoot C-test

Sinds de zomer zet het promotieteam van NoMoreC online advertenties in om mannen met risico op hepatitis C bewust te maken van het belang van testen op hepatitis C door middel van de C-test. De C-test is een RNA-test die online besteld kan worden via NoMoreC en die, 14 dagen na risicovolle seks, thuis afgenomen kan worden.

 

Via datingsites en apps als Romeo, Grindr, Scruff en Recon werd de C-test via banners gepromoot onder bezoekers van populaire MSM-zomerevents. Zo zijn er inmiddels banners verschenen rondom Maspalomas Pride, London Fetish Week, Barcelona Circuit/the Cruise en Folsom Berlin. Nieuwsgierige mannen die op de banner klikken, komen uit op een speciale NoMoreC pagina waar ze informatie kunnen lezen over de C-test.

 

Daarnaast wordt de C-test via diverse datingapps gepromoot met een algemene advertentie. De online promotie gaat de komende maanden door en lijkt een positief effect te hebben op de verkoop van de C-test.

 

Om zoveel mogelijk mannen kennis te laten maken met de C-test, geeft NoMoreC tijdelijk korting op de C-test. Normaal kost een losse test 25 euro, maar met de kortingscode THUIS is de test tot 31 december 2018 voor slechts 15 euro te bestellen.

 

Foto advertentie C-test: © Barbra de Niet Photography