NoMoreC activiteiten zomer 2019

De zomer is inmiddels aangebroken en dat betekent: volop gay events en Prides in binnen- en buitenland. Ook deze zomer zijn de NoMoreC Boy Scouts te vinden bij verschillende events in Nederland, om met mannen die risico lopen op hepatitis C gesprekken te hebben over het verkleinen van de kans op overdracht. Daarnaast zullen ze mannen wijzen op de mogelijkheid om zich te testen met de C-test.

 

Zo lopen de Boy Scouts rond bij de Rainbow Market in Pride Park op zaterdag 27 juli en lopen ze mee in de Pride at the beach Parade in Zandvoort op maandag 29 juli. Op zondag 1 september zijn de Boy Scouts aanwezig bij de Dutch Rubber Men social in The Web, Amsterdam. Voor meer events waar de NoMoreC Boy Scouts deze zomer te vinden zijn, zie Evenementen op de MC Free homepage.

>> Rechts: de Boy Scouts bij Bear Ball op 23 maart

Online promotie & C-test met korting

 

De online promotie van de C-test vindt ook dit jaar plaats via datingsites en apps van Romeo, Grindr, Scruff en Recon. Rondom evenementen als The Cruise (dit jaar vertrekkend vanaf Venetië), Gay Pride Amsterdam en Folsom Berlin verschijnen banners van NoMoreC om mannen met risico op hepatitis C bewust te maken van het belang van testen op hepatitis C. De banners verwijzen door naar een speciale pagina met informatie over het belang van testen en een link naar de bestelpagina van de C-test.

 

Banner voor Folsom Berlin

 

Om zoveel mogelijk mannen kennis te laten maken met de C-test, geeft NoMoreC tijdelijk korting. Een losse test kost normaal 25 euro. Met de kortingscode TESTNU betaal je slechts 12 euro voor de C-test.