Community pakt nieuwe NoMoreC Toolboxen in

De NoMoreC Toolbox vindt gretig aftrek. Ruim 300 van de 450 dozen die aan het begin van het project werden ingepakt zijn inmiddels verspreid onder mannen die risico lopen op hepatitis C. Om straks niet met lege handen te staan, hebben vrijwilligers uit de community 225 nieuwe Toolboxen ingepakt. Met 30 man zijn ze 4 avonden lang bezig geweest om de nieuwe Toolboxen te vullen met handige items om de kans op hepatitis C-overdracht te verkleinen. De  NoMoreC Toolbox bevat onder meer instructies voor desinfectie, zodat mannen die risico lopen op hepatitis C kunnen zien wat zij kunnen doen om het risico op transmissie te verkleinen. Bij het vullen van de nieuwe Toolboxen zijn een paar dingen aangepast.

 

Wat is er nieuw:

 

  • Het informatieboekje is beter leesbaar.
  • Er is een extra zakje met 3 gekleurde rietjes toegevoegd aan de doos, met de boodschap dat je nooit rietjes moet delen en altijd je eigen kleur moet gebruiken. Zo bereiken we ook de mannen die drugs snuiven, maar liever niet het speciale ‘chemsdoosje’ openen, omdat ze de spuiten en naalden in het doosje te heftig vinden.
  • Na terugkoppeling van gebruikers is nu ook informatie toegevoegd over het desinfecteren van toys.
  • Er zit nu één pak met 80 Blue Wonder doekjes in de doos in plaats van twee pakken met 40 doekjes.
  • Fun fact: Blue Wonder heeft de helft van de doekjes gesponsord en Condomerie heeft alle condooms gesponsord.

 

Bestel de GRATIS Toolbox hier of haal hem op bij de soapoli van GGD Amsterdam, alle hiv-behandelcentra in de hoofdstad en (fetisj) shops Black Body, Mister B, RoB Amsterdam, Underground Fetish en de Condomerie.

 

Een video impressie van de community-inpakavonden met de community vind je hier:

 

 

Veel dank aan de fantastische vrijwilligers!