Amsterdamse MSM Community presenteert NoMoreC tijdens AIDS2018

Amsterdamse MSM Community presenteert NoMoreC tijdens AIDS2018

Op dinsdag 24 juli presenteerden de NoMoreC Boy Scouts en initiatiefnemers ‘NoMoreC: a multilevel approach to eliminate hepatitis C infections among MSM in Amsterdam’ tijdens AIDS 2018. In het Amsterdam Theater in de gratis toegankelijke Global Village hield het NoMoreC team twee presentaties van ieder een half uur. Host en Boy Scout Joseph Kearney presenteerde met charme en interviewde verschillende Boy Scouts en NoMoreC teamleden, waaronder Marc van der Valk, Maria Prins, Paul Zantkuijl, Ivo Mittelmeijer, Tamara Prinsenberg en Ejay de Wit.

 

Onderwerpen die aan bod kwamen waren: de epidemie onder MSM, het virus zelf, risico en risicoreductie, thuisafnametesten en Community Action. Community activity coördinator Ejay de Wit liet de inhoud van de NoMoreC Toolbox zien en legde uit waar de verschillende items voor bedoeld zijn (zie foto rechts). Na de presentatie was er gelegenheid om vragen te stellen.

 

De presentaties werden bijgewoond door internationale geïnteresseerden en voorbijgangers en hebben geholpen om het NoMoreC project op de internationale kaart te zetten tijdens AIDS2018.

 

Meer weten over de activiteiten van de Boy Scouts? Volg NoMoreC via Facebook of Twitter.